topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestotoppet gnocchi

Pestotoppet gnocchi

med bagt broccoli og syrlig salat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Forkæl familien med pestotoppet gnocchi med bagt broccoli og syrlig salat. Vi steger gnocchi sprøde og gyldne, mens broccoli bages til perfektion i ovnen. Vi topper gnocchi og broccoli med hjemmelavet pesto med hvidløg, basilikum, persille, ost og mandler. Den syrlige salat med salatblade, cherrytomater og agurk giver en skøn kontrast.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Nødder
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Basilikum

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

250 g

Broccoli

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)621 kcal
Energi (kJ)2598 kJ
Fedt28.19 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat68.67 g
Sukker8.2 g
Protein21.25 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag broccoli
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær broccoli i 2 cm buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil bløde.

Bland salat
2

Skyl salat under koldt vand i et dørslag. Halver cherrytomater. Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland salat, cherrytomater og agurk i en mellemstor skål.

Steg gnocchi
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken. Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med et nip salt og peber. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Bland pesto
4

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak basilikum, persille og mandler meget fint. Bland hvidløg, basilikum, persille, halvdelen af mandler og halvdelen af finrevet ost i en mellemstor skål. Tilsæt olivenolie [2,5 spsk | 5 spsk] og vand [1 spsk | 2 spsk], og smag til med salt og peber. TIP: Tilsæt mere vand, hvis pestoen er for tyk.

Tilsæt balsamico
5

Tilsæt balsamico, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber til skålen med salat, og vend sammen, når gnocchien og broccolien næsten er færdige. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret gnocchi og broccoli på tallerkener. Top med pesto. Drys med resterende finrevet ost og mandler. Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image