Skip to main content
Stegte veggiestrimler i 'kung pao'-sauce
Stegte veggiestrimler i 'kung pao'-sauce

Stegte veggiestrimler i 'kung pao'-sauce

med stegt broccoli og revet gulerod

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Kung Pao er en kinesisk ret, der laves med en fyldig og krydret sauce, og serveres med ris. Aftenens protein er vegetarstrimler, som vi steger sprød, og derefter lader simre i den skønne sauce, som indeholder broccoli, gulerod, sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha. Vi serverer vores Kun Pao med aromatiske jasminris, og så topper vi med crunchy peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sriracha

150 g

Jasminris

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sennep, Havre)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

200 g

Wokblanding

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

½ spsk

Olie til grøntsager

½ spsk

Mel til sauce

1 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3243 kJ
Kalorier (kcal)775 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt52.6 g
Kulhydrat93.2 g
Sukker24.3 g
Kostfibre6.7 g
Protein28.2 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit forårsløg fint.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg wokblanding i 4-5 min, eller indtil mør.

Tilsæt gulerod, og steg videre i 1 min.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Lav sauce
5

Tilsæt kebab til stegepanden.

Tilsæt hvedemel, og rør rundt.

Tilsæt vand, sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab, grøntsager og sauce.

Drys med peanuts og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image