Vegetarisk tortellonigratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortellonigratin

Vegetarisk tortellonigratin

med cremet tomatsauce og frisk rucola

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)999 kcal
Energi (kJ)4181 kJ
Fedt58.44 g
Mættet fedt22.2 g
Kulhydrat87.25 g
Sukker21.8 g
Protein28.16 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. 

Hak hvidløg og skalotteløg fint.

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.

Hak basilikum groft.

Skyl rucola under koldt vand i en si. 

Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme. 

Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P], hvidløg og skalotteløg, og svits i 30 sek. 

Tilsæt tomat, peberfrugt og basilikum, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Lav tomatsauce
3

Sænk til middel varme. 

Tilsæt crème fraiche, grøntsagsbouillon og vand [2 dl | 4 dl] til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt pasta, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'. 

Tilsæt eventuelt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.

Gratiner pasta
5

Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden. 

Vend rucola med balsamico [½ pakke, 2P] i en skål.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.

Top med rucola.