Skip to main content
Tikka masala

Tikka masala

350 g | 1 portion | Opvarm i ovn eller mikroovn

Er i dag ikke en lav-mad-fra-bunden-dag? Så lad os stå for det hårde arbejde, og hav lækker Tikka Masala klar i mikroovnen på ingen tid.

Fritgående kylling marineret i en lækker, cremet sauce. OBS: ris er ikke inkluderet.

Tilberedning: Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75ºC (gælder alle metoder).

Mikrobølgeovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Varm retten i ca. 6-8 min. på 700-900 W.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Almindelig ovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Sæt bakken i forvarmet ovn ved 175ºC varmluft i ca. 20-25 min.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Gryde:

  1. Hæld bakkens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved svag varme under hyppig omrøring.
Allergener:
Nødder
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tikka Masala

(Indeholder: Nødder, Mælk, Selleri)

Næringsindhold

Energi (kJ)1399 kJ
Kalorier (kcal)334 kcal
Fedt24.5 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat11.9 g
Sukker9.3 g
Protein17.5 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde