Tikka masala-stegte linser
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tikka masala-stegte linser

Tikka masala-stegte linser

med kogte kartofler og cashewnødder

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi en skøn gryderet med linser, kokosmælk og lime. Gryderetten får fantastisk smag af at blive krydret med Tikka Masala og karry. Vi serverer vores Tikka Masala med kogte kartofler, frisk koriander, sprøde cashewnødder og en frisk spinatsalat med cherrytomater, lime og chili.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Vegetarisk
Plantebaseret
Allergener:
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Grønne linser

250 ml

Kokosmælk

30 g

Tikka masala

4 g

Curry-on

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

500 g

Kartofler

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

1 pose

Koriander

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 2)

¼ efter behov

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)739 kcal
Energi (kJ)3093 kJ
Fedt41.4 g
Mættet fedt28.2 g
Kulhydrat73.3 g
Sukker9.5 g
Protein16.8 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Vend kartofler med smør [1 spsk I 2 spsk], krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på. 

Steg linser
2

Skyl linser under koldt vand i en si.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg linser med Curry-On og Tikka Masala i 1 min, eller indtil velduftende, og sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 6-8 min, eller indtil servering.

Lav spinatsalat
3

Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Halver cherrytomater.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland tomat, spinat, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered råvarer
4

Hak cashewnødder groft.

Pluk koriander.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Tilsæt limesaft
5

Tilsæt et skvæt limesaft til stegepanden lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler og linser i dybe tallerkener. 

Top med koriander og cashewnødder. 

Server med spinatsalat toppet med chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image