I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god tikka-marineret kylling, der først brunes, og derefter ovnsteges til perfektion. Skønne tilbehør er karrybagte kartofler, gulerod og pastinak, chutneyyoghurt, og frisk rødløg og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
30 g
Tikka masala
300 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
1 stk
Rød chili
2 stk
Pastinak
1 pose
Koriander
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 g
Curry-On
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, Curry-On og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland rødløg og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en lille skål, og masser i 10 sek.
Smør kylling med tikka masala, og krydr med et nip salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun kylling i 2 min på hver side.
Overfør til bagepladen i ovnen, og bag i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, pluk koriander.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Bland abrikoschutney [½ pakke, 2P], yoghurt og et nip salt i en lille skål.
Anret kylling, rodfrugter i dybe tallerkener.
Top med rødløg, chili og koriander.
Server med chutneyyoghurt.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.