Skip to main content
Tikka-marineret kylling

Tikka-marineret kylling

med 'Bombay style' grøntsager og chutneyyoghurt

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god tikka-marineret kylling, der først brunes, og derefter ovnsteges til perfektion. Skønne tilbehør er karrybagte kartofler, gulerod og pastinak, chutneyyoghurt, og frisk rødløg og koriander.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

30 g

Tikka masala

300 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød chili

2 stk

Pastinak

1 pose

Koriander

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Curry-On

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)529 kcal
Energi (kJ)2214 kJ
Fedt8.3 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat70.4 g
Sukker26.1 g
Kostfibre13 g
Protein43.4 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, Curry-On og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland rødløg og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en lille skål, og masser i 10 sek.

Bag kylling
3

Smør kylling med tikka masala, og krydr med et nip salt. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Overfør til bagepladen i ovnen, og bag i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered koriander og chili
4

Imens, pluk koriander. 

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Lav chutneyyoghurt
5

Bland abrikoschutney [½ pakke, 2P], yoghurt og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret kylling, rodfrugter i dybe tallerkener.

Top med rødløg, chili og koriander. 

Server med chutneyyoghurt.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.