topBanner
Tikka masala

Tikka masala

med sej & korianderchips

I aften går den kulinariske rejse til Indien. En fantastisk lækker Tikka masala med masser af grøntsager og sej. Som ekstra tilbehør laver du hurtigt og nemt lækre, sprøde korianderchips.

Allergener:fiskgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

150 g

Kartofler

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

1 pakke

Kokosmælk

30 g

Tikka masala

2 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2759 kJ
Kalorier (kcal)660 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat64 g
Sukker15 g
Protein32 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.

Skær kartofler (uskrællet) og tomat i 1 cm tern.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 4 cm store stykker.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt løg, gulerod, tomat og kartofler, og steg i 3-4 min.

Tilsæt tikka masala, og rør i 30 sek.

Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 15-20 min, eller indtil kartoflerne er møre.

3

Hak koriander.

Bland koriander (gem lidt til anretning) og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler.

Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

5

Tilsæt fisk til tikka masala, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden, og vend forsigtigt. Lad simre i 5 min.

6

Anret tikka masala i dybe tallerkener.

Top med koriander.

Server med korianderchips.