30 g
Kartofler
2 stk
Sej
(Indeholderfisk)¼ dl
Kokosmælk
Tikka masala
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Koriander
Løg
Gulerod
Tomat
Vand*
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) og tomat i 1 cm tern. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 4 cm store stykker.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, gulerod, tomat og kartofler, og steg i 3-4 min. Tilsæt tikka masala, og rør i 30 sek. Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 15-20 min, eller indtil kartoflerne er møre.
Hak koriander. Bland koriander (gem lidt til anretning) og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler. Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.
Tilsæt fisk til tikka masala, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden, og vend forsigtigt. Lad simre i 5 min.
Anret tikka masala i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med korianderchips.