Skip to main content
Tikka masala

Tikka masala

med sej & korianderchips

3.9
(451)

I aften går den kulinariske rejse til Indien. En fantastisk lækker Tikka masala med masser af grøntsager og sej. Som ekstra tilbehør laver du hurtigt og nemt lækre, sprøde korianderchips.

Allergener:
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kartofler

250 g

Sej

250 ml

Kokosmælk

30 g

Tikka masala

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)386 kcal
Energi (kJ)1614 kJ
Fedt9.5 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat62.3 g
Sukker1.9 g
Kostfibre3.5 g
Protein10.9 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) og tomat i 1 cm tern. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 4 cm store stykker.

Lav tikka masala
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, gulerod, tomat og kartofler, og steg i 3-4 min. Tilsæt tikka masala, og rør i 30 sek. Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 15-20 min, eller indtil kartoflerne er møre.

Bland korianderolie
3

Hak koriander. Bland koriander (gem lidt til anretning) og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bag korianderchips
4

Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler. Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Tilsæt fisk
5

Tilsæt fisk til tikka masala, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden, og vend forsigtigt. Lad simre i 5 min.

Server
6

Anret tikka masala i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med korianderchips.