topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk 'tikka'-fiskebowl

Indisk 'tikka'-fiskebowl

med 'kachumber'-salat og frisk mynte

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Kachumber, eller cachumber, er en indisk salat. Vores variant indeholder frisk tomat, agurk, koriander, mynte og syltet rødløg. Aftenens fisk er ørred, som vi bager sprød i ovnen. Vi når også at koge luftige ris og lave en frisk hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

30 g

Tikka masala

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Rødløg

½ stk

Lime

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte & koriander

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2541 kJ
Kalorier (kcal)607 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat70.6 g
Sukker8.9 g
Protein31.9 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag fisk
2

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad. Smør med tikka masala, og bag i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Sylt rødløg
3

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Lav kachumbersalat
5

Hak tomat og agurk groft.

Hak koriander og mynte groft.

Vend agurk, koriander, mynte og tomat i skålen med rødløg lige inden servering. Tilsæt salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og vend sammen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med fisk og salat. 

Server med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image