HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconIndisk Halloumikarry
topBanner
Indisk halloumikarry

Indisk halloumikarry

med luftige ris og mild korianderyoghurt

I aften laver vi en lækker karry med løg, gulerod, tomat, hvidløg, spinat og ingefær. Karryen får fantastisk smag af, at blive krydret med Tikka Masala og vores færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Vi blander vores færdige karry med sprødstegt halloumi, og serverer med kogte ris. Vi topper med kølende korianderyoghurt, og så maden er klar!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Løg

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

5 g

Ginger Ninja

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Tikka masala

½ dåse

Tomatpuré

100 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Koriander

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 1)

½ dl

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3436.6538 kJ
Kalorier (kcal)821.3799 kcal
Fedt36.979 g
Mættet fedt23.1 g
Kulhydrat80.4916 g
Sukker17.7 g
Protein35.666 g
Salt6.4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær halloumi i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 5-6 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken. 

3

Hak løg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl spinat, og hak groft.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg og gulerod i 2-3 min. Tilsæt tomat, hvidløg, ingefær, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], tikka masala og Ginger Ninja, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og vand* [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 4-5 min. Smag til med salt* og peber*.

5

Hak koriander groft. Bland yoghurt, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Tilsæt halloumi til panden, og vend sammen. 

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Dryp med korianderyoghurt. Drys med resterende koriander.