Skip to main content
Tex-Mex krydret 'mac and cheese'-gratin
Tex-Mex krydret 'mac and cheese'-gratin

Tex-Mex krydret 'mac and cheese'-gratin

med tortillachips og pico de gallo

Er I en familie, der elsker både mexicansk mad og pasta? Så har i valgt den perfekte opskrift. Vi laver en fantastisk mac and cheese-gratin med rigatoni, tortillachips, to slags ost og en sauce med Tex-Mex krydderier, cajunkrydderier, tomat og fløde. En frisk pico de gallo salat med limesyltet rødløg, og frisk tomat og rucola giver fin kontrast.

Tags:
Vegetarisk
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Selleri
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Tortillachips

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

100 g

Revet gouda

2 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Rødløg

1 stk

Koriander

150 ml

Madlavningsfløde

180 g

Pasta

4 g

Ay Cajun-ba

40 g

Finrevet ost

40 g

Rucola

5 g

Tex-Mex

35 g

Tomatpuré

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Gemt pastavand

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4833 kJ
Kalorier (kcal)1155 kcal
Fedt62.7 g
Mættet fedt35.6 g
Kulhydrat110.6 g
Sukker16.8 g
Kostfibre8.5 g
Protein36.8 g
Salt5.2 g
Trans Fat0.2 g
Potassium274.8 mg
Calcium15.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 7-8 min.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Sylt rødløg
2

Imens, hak rødløg fint.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Lav sauce
3

Knus tortillachips fint i posen med en kagerulle.

Smelt smør i en stor stegepande på middel varme.

Steg Tex-Mex, Ay Cajun-ba, tomatpuré, sukker og salt i 1 min, eller indtil velduftende.Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, grøntsagsbouillon, finrevet ost og halvdelen af ​​gouda, og vend sammen.

Tag panden af varmen.

Bag gratin
4

Vend færdig pasta i stegepanden med sauce, og overfør til et ildfast fad.

Drys med tortillachips og resterende gouda.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og sprød.

Lav salat
5

Imens, hak tomatog koriander groft.

Skyl rucola.

Bland tomat, rucola, rødløg (inklusive lage) og olivenolie i en stor skål.

Server
6

Anret gratin i dybe tallerkener.

Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image