Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål

Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål

med ovnbagte søde kartofler og limedip

I aften frister vi med en ægte festmåltid, med spændende twists. Vi krydrer svinemørbrad med chili, og bager den mør og gylden. Spændende tilbehør er stegte hvidløgsgrønkål med frisk tomat, ovnbagte Panamad-krydrede fritter, og en syrlig limedip med mayo og yoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

450 g

Sød kartoffel

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Lime

1 stk

Tomat

50 g

Grønkål, skåret

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Smør (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2550 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt26.9 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat55.3 g
Sukker6.8 g
Protein35.6 g
Salt5.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær søde kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med rasp. Krydr med Panamad, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bag kød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg kød med chiliflager, Ay-Cajun-ba og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grønkål, tomat, hvidløg, vand [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 1-2 min.

Tilsæt smør [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt.

Lav dip
5

Bland mayonnaise, yoghurt, limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en lille skål.

Skær kød i skiver.

Server
6

Anret søde kartofler, grønkål og kød på tallerkener.

Server med limedip.