Skip to main content
Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise
Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise

Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise

med persillekartofler og grønne bønner

4.2
(134)

Dyk dybt ned i et hav af smag med vores Pandestegte kuller med ovnbagte kartofler og grønne bønner. Rettens stjerne er en hjemmerørt hollandaisesauce med et tvist i form af avocado. En elegant ret, der er perfekt til gæster, eller til når det skal være lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Selleri
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

½ stk

Avocado

1 stk

Løg

1 stk

Citron

400 g

Små kartofler

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Grønne bønner

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1.5 spsk

Olie til hvidløgsolie

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 stk

Æg til sauce

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2752 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat44.3 g
Sukker13.1 g
Kostfibre10.9 g
Protein40.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.5 g
Calcium1.6 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællede). 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Skær ender af grønne bønner.

Halver citron.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ned i en stor skål med en ske.

Hak persille, løg og hvidløg fint.

Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en dyb tallerken.

Bag grønne bønner
3

Kom grønne bønner på en bageplade med bagepapir, når der er 15 min tilbage af kartoflernes tilberedningstid.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.

Bag i resterende tid.

Lav avocado-hollandaise
4

Bring vand i kog i en lille gryde. Tilsæt løg, grøntsagsbouillon, citronsaft, salt og et nip peber, og kog i 1-2 min. Tag gryden af varmen.

Tilsæt bouillon, smør og æggeblomme til skålen med avocado, og blend med en stavblender (eller i en blender). Hold saucen varm indtil servering.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du mose avocadoen med en gaffel og blande den i saucen.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Hello Sunrise.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend kartofler med persille og grønne bønner med hvidløgsolie.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, grønne bønner og kartofler på tallerkener.

Server med avocado-hollandaisesauce.