Skip to main content
Sprøde kyllingetacos | Byg selv
Sprøde kyllingetacos | Byg selv

Sprøde kyllingetacos | Byg selv

med kålslaw og cajunyoghurt

Lav en mexicansk fiesta ved spisebordet med vores byg-selv tacos, som hele familien kan fylde som de ønsker! Vi sprødsteger pankopaneret kylling, sylter rødløg, laver en sprød salat med gulerod, æble og spidskål, hakker tomat og laver en aromatisk cajundressing. Så er det ellers bare at bygge sine små tortillapandekager med lige hvad hjertet begærer!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Tomat

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

1 stk

Æble

150 g

Spidskål, skåret

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til slaw

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)3807 kJ
Kalorier (kcal)910 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat107.5 g
Sukker18.2 g
Kostfibre9.5 g
Protein56.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium151.8 mg
Calcium9.9 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Sylt rødløg og lav salat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. 

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend rødløg i skålen, og stil til side. Hæld væde fra inden servering.

Hak tomat groft.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland æble, gulerod, spidskål og salt i en stor skål.

Paner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg i en anden dyb tallerken. 

Kom panko i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav dressing
4

Imens, bland yoghurt og Ay Cajun-ba i en lille skål.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Server alle komponenterne på bordet, og byg dine tacos med lige det fyld du ønsker!