Lav en mexicansk fiesta ved spisebordet med vores byg-selv tacos, som hele familien kan fylde som de ønsker! Vi sprødsteger pankopaneret kylling, sylter rødløg, laver en sprød salat med gulerod, æble og spidskål, hakker tomat og laver en aromatisk cajundressing. Så er det ellers bare at bygge sine små tortillapandekager med lige hvad hjertet begærer!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Tomat
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Rødløg
1 stk
Æble
150 g
Spidskål, skåret
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til slaw
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side. Hæld væde fra inden servering.
Hak tomat groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland æble, gulerod, spidskål og salt i en stor skål.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt og Ay Cajun-ba i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Server alle komponenterne på bordet, og byg dine tacos med lige det fyld du ønsker!