topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød pankoblomkål

Sprød pankoblomkål

med hvidløgsris & stegte grøntsager

Prøv disse krydrede, bagte blomkålsbuketter, der smukt ledsages af friske, sprøde grøntsager i en kombination, der vil åbne dine øjne får blomkålens vidunderlige evner. En perfekt afbalanceret ret, hvor hvidløgsrisene er den hemmelige ingrediens.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

2 stk

Forårsløg

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

275 g

Blomkål

1 g

Chiliflager

25 g

Ketchup

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

60 g

Spinat

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)606 kcal
Energi (kJ)2536 kJ
Fedt24.42 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat84.93 g
Sukker4.2 g
Protein11.01 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Bag blomkål
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter. Bland aioli, et nip chiliflager og 1/2 ketchup til en dressing i en lille skål. Bland blomkål, dressing, en smule olivenolie* og et nip salt* i en stor skål. Tilsæt panko, og vend indtil blomkålen er dækket. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25-30 min.

Kog hvidløgsris
2

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* [300 ml, 2 pers. | 600 ml, 4 pers.] og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
3

Hak spinat groft. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær agurk i tynde skiver.

Bland chilimayo
4

Bland sesamfrø, et nip chiliflager, sojasauce, mayonnaise og resterende ketchup i en lille skål.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage af tilberedningstiden. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt spinat og det hvide forårsløg. Steg i 1-2 min.

Server
6

Anret hvidløgsris og stegte grøntsager i dybe tallerkener. Top med blomkål, agurk og chilimayo. Drys med det grønne forårsløg.