HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Pankoblomkål
topBanner
Sprød pankoblomkål

Sprød pankoblomkål

med hvidløgsris & stegte grøntsager

Prøv disse krydrede, bagte blomkålsbuketter, der smukt ledsages af friske, sprøde grøntsager i en kombination, der vil åbne dine øjne får blomkålens vidunderlige evner. En perfekt afbalanceret ret, hvor hvidløgsrisene er den hemmelige ingrediens.

Tags:VegetariskStærk
Allergener:glutensojaægsennepsesammælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Gulerod

25 g

Forårsløg

1 g

Agurk

25 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

40 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

50 g

Blomkål

150 g

Chiliflager

10 g

Ketchup

efter behov

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

3 dl

Panko

(Indeholdergluten)

Hvidløgsfed

Jasminris

Spinat

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2535.9851 kJ
Kalorier (kcal)606.115 kcal
Fedt24.415 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat84.93 g
Sukker4.2 g
Protein11.005 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter. Bland aioli, et nip chiliflager og 1/2 ketchup til en dressing i en lille skål. Bland blomkål, dressing, en smule olivenolie* og et nip salt* i en stor skål. Tilsæt panko, og vend indtil blomkålen er dækket. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* [300 ml, 2 pers. | 600 ml, 4 pers.] og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Hak spinat groft. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær agurk i tynde skiver.

4

Bland sesamfrø, et nip chiliflager, sojasauce, mayonnaise og resterende ketchup i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage af tilberedningstiden. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt spinat og det hvide forårsløg. Steg i 1-2 min.

6

Anret hvidløgsris og stegte grøntsager i dybe tallerkener. Top med blomkål, agurk og chilimayo. Drys med det grønne forårsløg.