topBanner
Sprød pankoblomkål

Sprød pankoblomkål

med hvidløgsris & stegte grøntsager

Prøv disse krydrede, bagte blomkålsbuketter, der smukt ledsages af friske, sprøde grøntsager i en kombination, der vil åbne dine øjne får blomkålens vidunderlige evner. En perfekt afbalanceret ret, hvor hvidløgsrisene er den hemmelige ingrediens.

Tags:VegetariskStærk
Allergener:ægsennepglutensojamælksesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

275 g

Blomkål

25 g

Chiliflager

40 g

Ketchup

50 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

2 stk

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Hvidløgsfed

300 ml

Jasminris

1 stk

Spinat

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

25 ml

Agurk

25 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 pose

Vand*

10 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2882 kJ
Kalorier (kcal)689 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat94 g
Sukker13 g
Protein17 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær blomkål i små buketter.

Bland aioli, et nip chiliflager og 1/2 ketchup til en dressing i en lille skål.

Bland blomkål, dressing, en smule olivenolie* og et nip salt* i en stor skål.

Tilsæt panko, og vend indtil blomkålen er dækket. Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* [300 ml, 2 pers. | 600 ml, 4 pers.] og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Hak spinat groft.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær agurk i tynde skiver.

4

Bland sesamfrø, et nip chiliflager, sojasauce, mayonnaise og resterende ketchup i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage af tilberedningstiden.

Steg gulerod i 3-4 min.

Tilsæt spinat og det hvide forårsløg. Steg i 1-2 min.

6

Anret hvidløgsris og stegte grøntsager i dybe tallerkener.

Top med blomkål, agurk og chilimayo.

Drys med det grønne forårsløg.