Sprød kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

En klassisk kombination som hele familien kommer til at elske. Perfekt stegt kylling med sprøde fritter og en virkelig lækker salat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

½ stk

Citron, økologisk

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)677 kcal
Energi (kJ)2832 kJ
Fedt22.29 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat70.44 g
Sukker8.4 g
Protein47.72 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i panko. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland dressing
4

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], sennep, aioli og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland salat
5

Vend snittet salat med dressing i en skål.

Server
6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.