En klassisk kombination som hele familien kommer til at elske. Perfekt stegt kylling med sprøde fritter og en virkelig lækker salat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
½ stk
Citron, økologisk
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
efter behov
Smør
1 stk
Æg
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i panko. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], sennep, aioli og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.
Vend snittet salat med dressing i en skål.
Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.