En klassisk kombination som hele familien kommer til at elske. Perfekt stegt kylling med sprøde fritter og en virkelig lækker salat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Fraiche
(Indeholdermælk)12 g
Sennep
(Indeholdersennep)500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholdergluten)150 g
Snittet salat (kål, endivie, gulerod)
½ stk
Citron, økologisk
280 g
Kyllingebrystfilet
40 g
Aioli
(Indeholdersennep, æg)1 stk
Æg*
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Hæld panko i en skål, og krydr med salt* og peber*. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg og derefter i panko. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 1 dl mælk.
Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min.
Skær citron i både. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], sennep, aioli og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.
Vend snittet salat med dressing i en skål.
Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.