topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med syrlig kålsalat og mild aioli

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

20 g

Tranebær

1 pakke

Græskarkerner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)866 kcal
Energi (kJ)3623 kJ
Fedt35.34 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat86.28 g
Sukker22.9 g
Protein51.45 g
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Paner kylling
2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland kålsalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, fraiche [1 spsk | 2 spsk], tranebær og græskarkerner i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

Lav hvidløgsdressing
5

Bland aioli med resterende fraiche [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image