HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød BBQ Kylling
topBanner
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med syrlig kålsalat og mild aioli

Populær

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Æble

20 g

Tranebær

(Kan indeholdejordnødder, nødder, sesam)

20 g

Græskarkerner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3622.821 kJ
Kalorier (kcal)865.875 kcal
Fedt35.3363 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat86.2825 g
Sukker22.9 g
Protein51.45 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.

2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.

3

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, fraiche [1 spsk | 2 spsk], tranebær og græskarkerner i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

5

Bland aioli med resterende fraiche [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.