HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød BBQ Kylling
topBanner
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med syrlig kålsalat og mild aioli

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Tags:NemBørnevenlig
Allergener:MælkGlutenÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(IndeholderGluten)

75 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

40 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

1 stk

Æble

20 g

Tranebær

(Kan indeholdeNødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)807 kcal
Energi (kJ)3375 kJ
Fedt30.82 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat84.83 g
Sukker22 g
Protein48.92 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.

2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland panko med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.

3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, fraiche [1 spsk | 2 spsk] og tranebær i en skål, og krydr med et nip salt og peber. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

5

Bland aioli med resterende fraiche [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.