topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk-inspirerede wraps

Græsk-inspirerede wraps

med kyllingekofta, gulerodstzatziki & mynte

Brug 25 minutter af din tid og lav disse vidunderligt gode wraps, enten derhjemme i køkkenet eller på grillen! Sæt tænderne i disse varme tortillaer fyldt med friske grøntsager, velsmagende tzatziki og kyllingeboller, der er krydret med intense smagsforstærkere som citronskal, hvidløg og mynte. Bare sørg for at lægge servietter på bordet!

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Blandet salat

3 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Mynte

300 g

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Fraiche

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)835 kcal
Energi (kJ)3492 kJ
Fedt20.69 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat132.92 g
Sukker4 g
Protein25.85 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave. Hak tomat groft. Hak mynteblade groft. 

Bland fars
2

Bland hakket kyllingekød, æg*, citronskal, panko, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], 1/2 mynte og 2/3 hvidløg i en skål.

Steg kyllingekoftaer
3

Form fars til koftaer (6 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 9-10 min.Grill: Sæt kødboller på spyd, og grill i 8-10 min. TIP: Har du ikke en grillplade, kan spyddene grilles på sølvpapir.

Lav gulerodstzatziki
4

Bland fraiche, gulerod, resterende hvidløg, et nip salt*og peber* i en skål.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Smør tortillabrød med gulerodstzatziki. Top med koftaer, agurk, tomat, rødløg, salat, limesaft og resterende mynte.