
Brug 25 minutter af din tid og lav disse vidunderligt gode wraps, enten derhjemme i køkkenet eller på grillen! Sæt tænderne i disse varme tortillaer fyldt med friske grøntsager, velsmagende tzatziki og kyllingeboller, der er krydret med intense smagsforstærkere som citronskal, hvidløg og mynte. Bare sørg for at lægge servietter på bordet!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 g
Blandet salat
3 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Citrusfrugt
½ stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 pose
Mynte
300 g
Hakket kyllingekød
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Fraiche
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt

Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave. Hak tomat groft. Hak mynteblade groft.

Bland hakket kyllingekød, æg*, citronskal, panko, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], 1/2 mynte og 2/3 hvidløg i en skål.

Form fars til koftaer (6 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 9-10 min.Grill: Sæt kødboller på spyd, og grill i 8-10 min. TIP: Har du ikke en grillplade, kan spyddene grilles på sølvpapir.

Bland fraiche, gulerod, resterende hvidløg, et nip salt*og peber* i en skål.

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.

Smør tortillabrød med gulerodstzatziki. Top med koftaer, agurk, tomat, rødløg, salat, limesaft og resterende mynte.

