topBanner
Græsk-inspirerede wraps

Græsk-inspirerede wraps

med kyllingekofta, gulerodstzatziki & mynte

Brug 25 minutter af din tid og lav disse vidunderligt gode wraps, enten derhjemme i køkkenet eller på grillen! Sæt tænderne i disse varme tortillaer fyldt med friske grøntsager, velsmagende tzatziki og kyllingeboller, der er krydret med intense smagsforstærkere som citronskal, hvidløg og mynte. Bare sørg for at lægge servietter på bordet!

Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

3 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Mynte

300 g

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pose

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3634 kJ
Kalorier (kcal)869 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat97 g
Sukker14 g
Protein50 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde skiver.Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave. Hak tomat groft. Hak mynteblade groft.

2

Bland hakket kyllingekød, æg, citronskal, panko, salt [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], 1/2 mynte og 2/3 hvidløg i en skål.

3

Form fars til koftaer (6 pr. person).Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 9-10 min.Grill: Sæt kødboller på spyd, og grill i 8-10 min. TIP: Har du ikke en grillplade, kan spyddene grilles på sølvpapir.

4

Bland fraiche, gulerod, resterende hvidløg, et nip saltog peber i en skål.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.

6

Smør tortillabrød med gulerodstzatziki. Top med koftaer, agurk, tomat, rødløg, salat, limesaft og resterende mynte.