Brug 25 minutter af din tid og lav disse vidunderligt gode wraps, enten derhjemme i køkkenet eller på grillen! Sæt tænderne i disse varme tortillaer fyldt med friske grøntsager, velsmagende tzatziki og kyllingeboller, der er krydret med intense smagsforstærkere som citronskal, hvidløg og mynte. Bare sørg for at lægge servietter på bordet!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Blandet salat
3 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Citron
½ stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 pose
Mynte
300 g
Hakket kyllingekød
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Fraiche
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave. Hak tomat groft. Hak mynteblade groft.
Bland hakket kyllingekød, æg*, citronskal, panko, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], 1/2 mynte og 2/3 hvidløg i en skål.
Form fars til koftaer (6 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 9-10 min.Grill: Sæt kødboller på spyd, og grill i 8-10 min. TIP: Har du ikke en grillplade, kan spyddene grilles på sølvpapir.
Bland fraiche, gulerod, resterende hvidløg, et nip salt*og peber* i en skål.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.
Smør tortillabrød med gulerodstzatziki. Top med koftaer, agurk, tomat, rødløg, salat, limesaft og resterende mynte.