HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræsk Inspirerede Wraps
topBanner
Græsk-inspirerede wraps

Græsk-inspirerede wraps

med kyllingekofta, gulerodstzatziki & mynte

Brug 25 minutter af din tid og lav disse vidunderligt gode wraps, enten derhjemme i køkkenet eller på grillen! Sæt tænderne i disse varme tortillaer fyldt med friske grøntsager, velsmagende tzatziki og kyllingeboller, der er krydret med intense smagsforstærkere som citronskal, hvidløg og mynte. Bare sørg for at lægge servietter på bordet!

Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Blandet salat

4 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

¼ tsk

Rødløg

Gulerod

Agurk, piccolo

Agurk

Tomat

Mynte

Hakket kyllingekød

Panko

(Indeholdergluten)

Fraiche

(Indeholdermælk)

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)834.63 kcal
Energi (kJ)3492.092 kJ
Fedt20.685 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat132.9205 g
Sukker4 g
Protein25.8485 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave. Hak tomat groft. Hak mynteblade groft. 

2

Bland hakket kyllingekød, æg*, citronskal, panko, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], 1/2 mynte og 2/3 hvidløg i en skål.

3

Form fars til koftaer (6 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 9-10 min.Grill: Sæt kødboller på spyd, og grill i 8-10 min. TIP: Har du ikke en grillplade, kan spyddene grilles på sølvpapir.

4

Bland fraiche, gulerod, resterende hvidløg, et nip salt*og peber* i en skål.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.

6

Smør tortillabrød med gulerodstzatziki. Top med koftaer, agurk, tomat, rødløg, salat, limesaft og resterende mynte.