
Sprød baconsandwich
med balsamicostegt champignon og grøn salat
Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Æble
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
60 g
Blandet salat
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 13-15 min.

Skær svampe i tynde skiver.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skyl salat under koldt vand i et dørslag.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min.
Tilsæt svampe, og steg videre i 3-5 min.
Tilsæt balsamico og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg i yderligere 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Hak persille og hvidløg fint.
Bland persille, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Skær brød over på midten og på langs.
Smør med persilleolie.
Varm i ovnen i 7-8 min.
Skær æble i tynde, halve skiver.

Smør underbolle med mayonnaise.
Fyld med svampe, løg, bacon, salat og æble.
Top med overbolle.