Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persillesmag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
3 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Æble
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
60 g
Blandet salat
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.
Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 1-2 min. Tilsæt svampe, og steg videre i 3-5 min. Tilsæt balsamico, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af hvidløg, og steg i yderligere 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Hak persille fint. Bland persille, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.
Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, løg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.