HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSød Chilimarineret Svine Og Kalvekød
topBanner
Sød chilimarineret svine- og kalvekød

Sød chilimarineret svine- og kalvekød

med peanutris og frisk mynte

Lad os friste med sød chilimarineret svine- og kalvekød med peanutris og frisk mynte. Vi steger svine- og kalvekød, peberfrugt, broccoli og gulerødder, og krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ginger Ninja. Vi serverer kød og grøntsager med sprøde peanutris, og så topper vi med chili og frisk mynte.

Tags:Hurtig
Allergener:jordnødderglutensojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

20 g

Saltet peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

40 g

Sød chilisauce

1 g

Chiliflager

250 g

Hakket svine-/kalvekød

5 g

Ginger Ninja

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 4)

½ spsk

Olivenolie* (trin 5)

½ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)746.64 kcal
Energi (kJ)3123.9419 kJ
Fedt23.489 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat90.6075 g
Sukker25.2 g
Protein41.235 g
Salt6.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en stor gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 1 cm tern. Skær lime i både. Pluk mynte.

 

 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, broccoli og gulerod i 5-6 min, eller indtil bløde. Krydr grøntsager med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver grøntsagerne hurtigere færdige.

 

 

4

Bland sojasauce, sød chilisauce, et stort skvæt limesaft, vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip chiliflager i en lille skål.

 

 

5

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt grøntsager og sød chiliglace, og rør rundt i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Rør peanuts i gryden med ris. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

 

 

6

Anret peanutris, svine-/kalvekød og grøntsager i dybe tallerkener. Drys med mynteblade og chiliflager. Server med limebåde. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.