HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Bean Tacos
topBanner
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeño

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:ÆgGlutenSojaSulfitterSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

240 g

Pulled beans

(IndeholderÆg, Gluten, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

75 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeño

½ stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

(IndeholderSulfitter)

50 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)871 kcal
Energi (kJ)3644 kJ
Fedt39.56 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat83.14 g
Sukker11.8 g
Protein42 g
Salt5.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.

2

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand*, salt* [1/4 tsk |1/2 tsk] og et nip peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

3

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.

4

Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.