topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Gulerod

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

3 dl

Vand

efter behov

Sukker

1 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)511 kcal
Energi (kJ)2136 kJ
Fedt22.02 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat65.28 g
Sukker3.8 g
Protein12.42 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland 1/2 rødløg, hvidvinseddike og vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og sukker* i en anden skål. Stil til side.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*. Steg i 1 min. Overfør til en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret ris, stegte grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing og koriander. Server med limebåde.