topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med syltede løg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksesamglutensojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Ingefær

150 g

Jasminris

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

1 stk

Gulerod

200 g

Brune champignon

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 g

Chiliflager

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

Ikke inkluderet i din måltidskasse

15 g

Smør*

(Indeholdermælk)

300 ml

Vand*

Sukker*

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2556 kJ
Kalorier (kcal)611 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat74 g
Sukker11 g
Protein19 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Smelt smør med en smule olivenolie i en gryde ved middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt ris og vand. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet). Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland 1/2 rødløg, hvidvinseddike, vand [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] og et nip salt og sukker i en anden skål. Stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt soja [1/2 pakke, 2 pers.], limeskal, et nip chiliflager (stærk!), en skvæt limesaft og et stort nip peber. Steg i 1 min. Stil til side i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Slå æg ud i panden. Drys med et nip sesamfrø. Spejl æg i 3-4 min. Krydr med salt og peber. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

6

Anret ris, stegte grøntsager, agurk og syltet rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.