HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPoké Bowl
topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med syltede løg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasulfitterægsennepsesammælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Hvidløgsfed

12.5 ml

Ingefær

1 g

Jasminris

½ stk

Agurk

25 ml

Gulerod

25 g

Brune champignon

20 g

Rødløg

10 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

efter behov

Chiliflager

2 stk

Lime

1 spsk

Koriander

3.5 dl

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Æg*

(Indeholderæg)

Smør*

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2258.9519 kJ
Kalorier (kcal)539.9025 kcal
Fedt24.5025 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat65.8587 g
Sukker3.8 g
Protein13.304 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet). Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland 1/2 rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] og et nip salt* og sukker* i en anden skål. Stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt soja [1/2 pakke, 2 pers.], limeskal, et nip chiliflager (stærk!), en skvæt limesaft og et stort nip peber*. Steg i 1 min. Stil til side i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Slå æg* ud i panden. Drys med et nip sesamfrø. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

6

Anret ris, stegte grøntsager, agurk og syltet rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg*, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.