topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med syltede løg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

1 stk

Gulerod

200 g

Brune champignon

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

25 ml

Hvidvinseddike

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

2 stk

Æg

1 spsk

Smør

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)540 kcal
Energi (kJ)2259 kJ
Fedt24.5 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat65.86 g
Sukker3.8 g
Protein13.3 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet). Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland 1/2 rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] og et nip salt* og sukker* i en anden skål. Stil til side.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt soja [1/2 pakke, 2 pers.], limeskal, et nip chiliflager (stærk!), en skvæt limesaft og et stort nip peber*. Steg i 1 min. Stil til side i en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Slå æg* ud i panden. Drys med et nip sesamfrø. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret ris, stegte grøntsager, agurk og syltet rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg*, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.