Skip to main content
Paneret torsk

Paneret torsk

med æble-fennikelsalat og remoulade

I aften skal vi forkæles med sprødpaneret torsk med skønne krydderier, og hjemmelavede rødbede- og pastinakfritter med remoulade. En skøn kontrast til den lidt tunge mad er en frisk æble-fennikelsalat med citron.

Tags:
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citrusfrugt

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Pastinak

2 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Sukker til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2984 kJ
Kalorier (kcal)713 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat77.6 g
Sukker32.8 g
Protein36.2 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Lav rodfrugtefritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron i både.

Skær æble i små tern.

Skær fennikel i tynde, halve skiver.

Lav æble-fennikelsalat
3

Bland olivenolie, et skvæt citronsaft, sukker og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt fennikel og æble, og vend sammen.

Forbered fisk
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, rodfrugtefritter og æble-fennikelsalat på tallerkener.

Server med remoulade.