Mors dag-brunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mors dag-brunch

Mors dag-brunch

4 portioner | med pandekager, prosciuttohorn, smoothie og yoghurt

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Overrask en skøn mor med denne Mors dag-brunch fyldt med lækkerier! Vi byder på friskbagte prosciuttohorn med gruyère-ost, mango-passionsfrugtsmoothies, luftige pandekager toppet med hvid chokolade, og yoghurt med appelsinstykker og hjemmeristet granola.

Allergener:
Milk
Avoine
Hvede
Tree nuts
Gluten
Egg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Yoghurt

50 g

Honning

100 g

Havregryn

40 g

Mandler

2 stk

Appelsin

2 stk

Mango

1 stk

Passionsfrugt

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Pizzadej

50 g

Prosciutto

50 g

Revet Gruyere

400 g

Pandekagemiks

100 g

Hvide chokoladeknapper

15 g

Kokosmel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til granola

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)12476 kJ
Kalorier (kcal)2982 kcal
Fedt126.6 g
Mættet fedt62.3 g
Kulhydrat366.6 g
Sukker132.9 g
Kostfibre19.7 g
Protein85.9 g
Salt7.6 g

Fremgangsmåde

Forbered dej
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Halver prosciutto. 

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav prosciuttohorn
2

Skær pizzadej i 8 trekanter.

Top den brede ende af pizzadej med prosciutto og revet gruyère, og rul sammen til horn fra den brede til den smalle ende.

Overfør horn til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Pensl horn med lidt pisket æg eller mælk for at give dem en skinnende overflade.

Lav granola
3

Hak mandler groft.

Bland olivenolie, honning og et nip salt i en stor skål.

Tilsæt havregryn, kokosmel og mandler, og bland sammen.

Fordel granola i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og bag i 15-20 min. Rør i granola hvert 5. min, så den bliver jævnt bagt.

Tag granola ud af ovnen, og lad afkøle fuldstændigt.

Skræl appelsiner, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet. - Granolaen bliver lækker og sprød, når den er helt afkølet!

Steg pandekager
4

Imens, pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.

Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres. - Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

Blend smoothie
5

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver passionsfrugt, og grav indmad ud med en ske.

Kom mango, passionsfrugt og kokosmælk i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
6

Anret yoghurt i skåle, og top med appelsin og granola.

Anret pandekager på et fad, og dryp med hvid chokolade.

Anret smoothie i glas.

Server prosciuttohorn på et fad.