Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Overrask en skøn mor med denne Mors dag-brunch fyldt med lækkerier! Vi byder på friskbagte prosciuttohorn med gruyère-ost, mango-passionsfrugtsmoothies, luftige pandekager toppet med hvid chokolade, og yoghurt med appelsinstykker og hjemmeristet granola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Yoghurt
50 g
Honning
100 g
Havregryn
40 g
Mandler
2 stk
Appelsin
2 stk
Mango
1 stk
Passionsfrugt
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Pizzadej
50 g
Prosciutto
50 g
Revet Gruyere
400 g
Pandekagemiks
100 g
Hvide chokoladeknapper
15 g
Kokosmel
2 spsk
Olie til granola
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Halver prosciutto.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Skær pizzadej i 8 trekanter.
Top den brede ende af pizzadej med prosciutto og revet gruyère, og rul sammen til horn fra den brede til den smalle ende.
Overfør horn til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
TIP: Pensl horn med lidt pisket æg eller mælk for at give dem en skinnende overflade.
Hak mandler groft.
Bland olivenolie, honning og et nip salt i en stor skål.
Tilsæt havregryn, kokosmel og mandler, og bland sammen.
Fordel granola i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og bag i 15-20 min. Rør i granola hvert 5. min, så den bliver jævnt bagt.
Tag granola ud af ovnen, og lad afkøle fuldstændigt.
Skræl appelsiner, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet. - Granolaen bliver lækker og sprød, når den er helt afkølet!
Imens, pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres. - Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Halver passionsfrugt, og grav indmad ud med en ske.
Kom mango, passionsfrugt og kokosmælk i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Anret yoghurt i skåle, og top med appelsin og granola.
Anret pandekager på et fad, og dryp med hvid chokolade.
Anret smoothie i glas.
Server prosciuttohorn på et fad.