Skip to main content
Misoglaseret hvid fisk

Misoglaseret hvid fisk

med syltede grøntsager og cremet kålsalat

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kuller og blander den med en dejlig glace med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misoglaserede kuller med ris, coleslaw og syltet agurk og gulerod.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Gulerod

30 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1 tsk

Sukker til glaze

½ spsk

Mel til glaze

½ dl

Vand til glaze

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2656 kJ
Kalorier (kcal)635 kcal
Fedt14.8 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat85.4 g
Sukker11.5 g
Kostfibre6 g
Protein38.5 g
Salt5.5 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt grøntsager
2

Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.

Skær lime i både.

Bland limesaft, sukker, vand og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Bland misoglaze
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce, hvidløg, sukker, hvedemel og vand i en lille skål.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og tag panden af varmen. 

Tilsæt misoglaze, og øs over fisk indtil dækket.  

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Bland salat
5

Imens, bland snittet kålsalat og mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risene får form som en kuppel. Fortsæt med risene til resten af portionerne.

Anret fisk, coleslaw og grøntsager ved siden af. 

Top fisk med misoglaze.