Hvidløgsstegte grønne bønner og gulerødder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hvidløgsstegte grønne bønner og gulerødder

2 portioner | Det perfekte tilbehør

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du leder efter noget nyt, spændende tilbehør til dine hverdagsretter, så har vi her et virkelig lækkert og nemt bud - Hvidløgsstegte grønne bønner og gulerødder. Du sauterer grønne bønner og gulerodsstave med finthakket hvidløg i 3-4 min, og så er dit farverige og velduftende tilbehør klar!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Grønne bønner

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)254 kJ
Kalorier (kcal)61 kcal
Fedt0.5 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat11.2 g
Sukker8.1 g
Protein2.5 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Skær ender af grønne bønner.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

3

Steg grønne bønner, gulerod og hvidløg i 3-4 min, eller indtil møre. 

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

4

Server dampende varme.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image