
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du leder efter et nyt, spændende tilbehør til dine hverdagsretter, så har vi her et virkelig lækkert og nemt bud - Hvidløgsstegte grønne bønner og gulerødder. Du sauterer grønne bønner og gulerodsstave med finthakket hvidløg i 3-4 min, og så er dit farverige og velduftende tilbehør klar til servering!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Grønne bønner
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til grøntsager

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Skær ender af grønne bønner.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grønne bønner, gulerod og hvidløg i 3-4 min, eller indtil møre.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Server dampende varme.