Sprøde grøntsagsgyozas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde grøntsagsgyozas

Sprøde grøntsagsgyozas

Delevenlig ret | med misodip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. En gyoza er en lille japansk dampet dejpakke, der kan indeholde forskelligt fyld. Vores er fyldt med grøntsager, og er lynhurtige at lave. Vi topper vores lækre gyozas med purløg, og server med forførende misodip for en autentisk, asiatisk oplevelse.

Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

1 stk

Purløg

30 g

Misopasta

25 ml

Sojasauce

12 ml

Hvidvinseddike

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker til sauce

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1097 kJ
Kalorier (kcal)262 kcal
Fedt9.4 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat31.6 g
Sukker5.6 g
Kostfibre3.1 g
Protein10.6 g
Salt4.9 g
Trans Fat0.1 g

Fremgangsmåde

Steg gyozas
1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 2-3 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 3 min, eller indtil gennemvarme og vandet er fordampet.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Forbered purløg
2

Hak purløg fint.

Lav dip
3

Bland misopasta, sojasauce, hvidvinseddike, sukker, vand og sesamfrø i en lille skål.

Server
4

Anret gyozas på en lille tallerken.

Server med misodip.