Al pastor er en mexicansk metode til at tilberede burritos. I vores variant af Al pastor burrito fylder vi lune tortillabrød med pulled pork krydret med BBQ-sauce og cajunkrydderier, korianderris, rødløg og ananas. Vi serverer dem med guacamole, fraiche, tomatsalsa og tortillachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
75 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Lime
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Rødløg
½ dåse
Ananasskiver
1 pose
Koriander
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
100 g
Enchiladasauce
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
300 g
Pulled pork
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1.5 dl
Vand til ris
¼ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak tomat fint.
Bland tomat, enchiladasauce, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær lime i både.
Hak rødløg fint.
Hæld saft fra ananas, og hak groft.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.
Hak koriander fint.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Vend koriander i gryden med ris.
Fyld tortillabrød med halvdelen af korianderris, pulled pork, rødløg og ananas, og rul sammen til burritos.
Skær burritos i halve.
Anret burritos på tallerkner.
Server med guacamole, salsa, fraiche, resterende korianderris og tortillachips.