'Al pastor' er en mexicansk metode til at tilberede burritos med svinekød og ananas. I vores variant af 'Al pastor burrito' fylder vi lune tortillabrød med pulled pork krydret med BBQ-sauce og cajunkrydderier, korianderris, tomatsalsa og ananas. Vi serverer dem med guacamole, fraiche og tortillachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
75 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Lime
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Rødløg
½ dåse
Ananasskiver
1 stk
Koriander
1 stk
Avocado
150 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Tomat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
300 g
Pulled pork
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1.5 dl
Vand til ris
¼ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, hak tomat fint.
Skær lime i både.
Hak rødløg fint.
Hæld væde fra ananas, og hak groft.
Hak koriander fint.
Bland tomat, rødløg, halvdelen af koriander, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Vend resterende koriander i gryden med ris.
Fyld tortillabrød med halvdelen af fraiche, korianderris, pulled pork, salsa og ananas. Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til burritos.
Halver burritos.
Anret burritos på tallerkner.
Server med guacamole, resterende fraiche og tortillachips.
Top det hele med et skvæt limesaft.