Mexicansk 'burrito al pastor'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk 'burrito al pastor'

Mexicansk 'burrito al pastor'

med tomatsalsa, guacamole og sprøde tortillachips

'Al pastor' er en mexicansk metode til at tilberede burritos med svinekød og ananas. I vores variant af 'Al pastor burrito' fylder vi lune tortillabrød med pulled pork krydret med BBQ-sauce og cajunkrydderier, korianderris, tomatsalsa og ananas. Vi serverer dem med guacamole, fraiche og tortillachips.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

75 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

½ dåse

Ananasskiver

1 stk

Koriander

1 stk

Avocado

150 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tomat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

300 g

Pulled pork

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5572 kJ
Kalorier (kcal)1332 kcal
Fedt60.2 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat142 g
Sukker23.2 g
Protein44.2 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav pulled pork
2

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav salsa
3

Imens, hak tomat fint.

Skær lime i både.

Hak rødløg fint.

Hæld væde fra ananas, og hak groft.

Hak koriander fint.

Bland tomat, rødløg, halvdelen af koriander, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav guacamole
4

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.

Lav burritos
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Vend resterende koriander i gryden med ris.

Fyld tortillabrød med halvdelen af fraiche, korianderris, pulled pork, salsa og ananas. Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til burritos.

Halver burritos.

Server
6

Anret burritos på tallerkner.

Server med guacamole, resterende fraiche og tortillachips.

Top det hele med et skvæt limesaft.