Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Vi laver en perfekt kombination af salt og sødt i denne skønne opskrift på pandekager. Vi topper sprøde pandekager med salt bacon, en sød æblekompot med smør, og crunchy, ristede valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
5 dl
Vand (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 2)
4 spsk
Smør (trin 3)
4 tsk
Sukker (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: 1) Tilføj mere smør til pande ved behov. 2) Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100 °C/80 °C (varmluft).
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Hak valnødder groft.
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme. Rist valnødderne i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Overfør til en lille skål.
Smelt smør [4 spsk] i samme gryde på middel varme. Tilsæt æble, sukker [4 tsk] og salt [1/4 tsk]. Lad simre i 3-4 min, indtil æble er let blød.
Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.
Anret pandekager på tallerkener, og top med bacon og æblekompot.
Drys med valnødder.