HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Torsk
topBanner
Pandestegt torsk

Pandestegt torsk

med kogte kartofler og saftig fennikelslaw

Denne uges fiskeret byder på masser af dejlige ingredienser. Vi steger torsk og topper den med persille og citronskal. Vi serverer vores torsk med kogte kartofler og spændende tilbehør i form af en frisk fennikelslaw med æble og crème fraiche.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:MælkFisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Fennikel

1 stk

Æble

1 pakke

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

250 g

Torsk

(IndeholderFisk)

400 g

Små kartofler

1 pose

Kruspersille

½ stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)617 kcal
Energi (kJ)2581 kJ
Fedt31.48 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat44.29 g
Sukker12 g
Protein32.01 g
Salt0.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 13-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [1 spsk I 2 spsk], og smag til med salt* og peber*. Læg låg på for at holde på varmen.

2

Skær fennikel i meget tynde, halve skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og halver citron.

3

Bland fennikel, æble og crème fraiche i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Bland persille og citronskal [1 tsk I 2 tsk] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Dub fisk tør med køkkenrulle, krydr med et nip salt*, og steg i 2-3 min på hver side. Tilsæt et skvæt citronsaft. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

6

Anret fisk på tallerkener. Top med persille og citronskal. Server med fennikelsslaw og kartofler.