Skip to main content
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med appelsin-couscous og persilledressing

4.2
(433)

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri
Æg
Sennep
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Zucchini

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Bredbladet persille

½ stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)2678 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt19.9 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker20 g
Kostfibre10.8 g
Protein48.9 g
Salt2.4 g
Calcium0.5 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Bring vand* i kog i en elkedel. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm tern. Skær citron i både. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i 3 cm både. Skær zucchini [½ st, 2P] i tynde skiver. Placer grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. Tilsæt mandler i et hjørne når der er 15 min tilbage.

Ovnbag kylling
2

Placer kylling på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav couscous
3

Kom det kogende vand [2 1/2 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Dæk med låg og lad stå i 5 min, eller indtil vand er absorberet, og rør derefter rundt med en gaffel.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl gulerod (uskrællet). Halver appelsin.

Bland appelsin-couscous
5

Bland aioli [1/2 unit, 2P], fraiche [1/2 unit, 2P], persille, og et nip salt*og peber* i en skål. Hak mandler. Pres appelsinsaft [1/2 st, 2P] i skålen med færdig couscous, og bland med mandler.

Server
6

Skær kylling i 2 cm skiver. Anret couscous i dybe tallerkener, og placer grøntsager og kylling i hver sit hjørne. Top med en klat dressing og pynt med persille.