
En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Zucchini
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Peberfrugt
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
20 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Bredbladet persille
½ stk
Appelsin
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
2.5 dl
Vand (trin 3)

Bring vand* i kog i en elkedel. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm tern. Skær citron i både. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i 3 cm både. Skær zucchini [½ st, 2P] i tynde skiver. Placer grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. Tilsæt mandler i et hjørne når der er 15 min tilbage.

Placer kylling på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kom det kogende vand [2 1/2 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Dæk med låg og lad stå i 5 min, eller indtil vand er absorberet, og rør derefter rundt med en gaffel.

Skræl gulerod (uskrællet). Halver appelsin.

Bland aioli [1/2 unit, 2P], fraiche [1/2 unit, 2P], persille, og et nip salt*og peber* i en skål. Hak mandler. Pres appelsinsaft [1/2 st, 2P] i skålen med færdig couscous, og bland med mandler.

Skær kylling i 2 cm skiver. Anret couscous i dybe tallerkener, og placer grøntsager og kylling i hver sit hjørne. Top med en klat dressing og pynt med persille.