HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarineret Kyllingebowl
topBanner
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med appelsin-couscous og persilledressing

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:Under 650 kcalProteinrig
Allergener:MælkGlutenSelleriÆgSennepNødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

110 g

Zucchini

100 g

Couscous

(IndeholderGluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Appelsin

20 g

Mandler

(IndeholderNødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)665 kcal
Energi (kJ)2780 kJ
Fedt19.95 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat67.73 g
Sukker24.4 g
Protein49.37 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en kedel eller gryde med vand i kog. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 3 cm både. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil møre. Fordel mandler i et hjørne, når der er 5 min tilbage.

2

Krydr kylling med et nip salt på begge sider. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling på hver side i 2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Bland grøntsagsbouillon, couscous og kogende vand [2,5 dl | 5 dl] i en skål, og dæk til med låg. Lad trække i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

4

Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Halver appelsin.

5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P], fraiche [1/2 pakke, 2P], persille (gem lidt til anretning) og et nip salt og peber i en skål. Hak mandler groft. Tilsæt appelsinsaft [1/2 stk, 2P] og mandler til skålen med couscous, og vend sammen. Skær kylling i 2 cm skiver.

6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med grøntsager og kylling. Drys med resterende persille. Server med dressing.