Skip to main content
Indisk 'tikka masala'-dhal
Indisk 'tikka masala'-dhal

Indisk 'tikka masala'-dhal

med langkornede ris og rosenkåls-'raita'

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

30 g

Tikka masala

200 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Mynte & koriander

150 g

Rosenkål

100 g

Røde linser

(Kan indeholde spor af: Gluten)

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Lime

2 g

Røget paprika

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 2)

2 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)3458 kJ
Kalorier (kcal)827 kcal
Fedt32.5 g
Mættet fedt20 g
Kulhydrat99.3 g
Sukker10 g
Kostfibre13 g
Protein26.4 g
Salt5 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image