I aften laver vi tacos med inspiration fra caribisk madlavningskunst. Vi bygger tacos med lune tortillas, paneret kuller, kålsalat, majssalsa med avocado og persille, fisk og kokos-chili crunch med peanuts. Vi serverer vores tacos med sprøde tortillachips og spicy cajundip med créme fraiche og lime.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Avocado
1 dåse
Majs
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 g
Chiliflager
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Panamad
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 stk
Lime
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¾ tsk
Salt (trin 2)
3 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Hæld væde fra majs.
Hak persille groft.
Bland avocado, majs, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland snittet kålsalat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak peanuts groft.
Bland kokosmel, peanuts, chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær fisk i strimler (4 pr. person) på langs et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Skær lime i både.
Bland créme fraiche, et skvæt limesaft, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Anret majssalsa, salat, tortillabrød og cajundip i skåle.
Fyld tortillabrød med salat, majssalsa, fisk og kokos-crunch.
Server med tortillachips, cajundip og limebåde.