topBanner
Honning- og sojaglaseret laks

Honning- og sojaglaseret laks

med grøntsagsris & lime

Kør i rutsjebane gennem en glasur af honning ned i et flerfarvet hav af vilde ris og laks, der får dine smagsløgs endorfiner til at skyde i vejret. Svøm rundt blandt lime, friske grøntsager og vidunderligt frisk koriander, før du tager en pause for at lade øjnene tørre.

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:fiskglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Basmatiris, vilde

250 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

25 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Ketchup

½ stk

Chili

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2439 kJ
Kalorier (kcal)583 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat66 g
Sukker22 g
Protein33 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring vand*, ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 12 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs. Fjern kerner. Hak fint.

Bland ketchup, sojasauce, honning og 1/2 chili til en glace i en lille skål.

3

Fjern skind fra laks. Overfør til et ildfast fad. Hæld glace over, så hele laksen er dækket.

Bag i ovnen i 8-10 min.

4

Hak forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet).

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Hak koriander (med stilk) fint.

Skær lime i både.

5

Bland gulerod, forårsløg, peberfrugt og 1/2 koriander i gryden med ris.

Tilsæt en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft. Krydr med et nip salt* og peber*. Rør rundt.

6

Anret ris og laks i dybe tallerkener.

Drys med resterende chili og koriander.