HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojaglaseret Laks
topBanner
Honning- og sojaglaseret laks

Honning- og sojaglaseret laks

med grøntsagsris & lime

Kør i rutsjebane gennem en glasur af honning ned i et flerfarvet hav af vilde ris og laks, der får dine smagsløgs endorfiner til at skyde i vejret. Svøm rundt blandt lime, friske grøntsager og vidunderligt frisk koriander, før du tager en pause for at lade øjnene tørre.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:fiskglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

250 g

Basmatiris, vilde

25 ml

Laksefilet

(Indeholderfisk)

25 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Ketchup

2.5 dl

Chili

Gulerod

Forårsløg

Rød peberfrugt

Koriander

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1496.3029 kJ
Kalorier (kcal)357.625 kcal
Fedt20.1125 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat17.075 g
Sukker12.7 g
Protein26.6125 g
Salt2.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand*, ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 12 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs. Fjern kerner. Hak fint. Bland ketchup, sojasauce, honning, sesamfrø og 1/2 chili til en glace i en lille skål.

3

Fjern skind fra laks. Overfør til et ildfast fad. Hæld glace over, så hele laksen er dækket. Bag i ovnen i 8-10 min.

4

Hak forårsløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak koriander (med stilk) fint. Skær lime i både. 

5

Bland gulerod, forårsløg, peberfrugt og 1/2 koriander i gryden med ris. Tilsæt en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft. Krydr med et nip salt* og peber*. Rør rundt.

6

Anret ris og laks i dybe tallerkener. Drys med resterende chili og koriander.