Dildpaneret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret torsk

Dildpaneret torsk

med bagte kartoffelbåde og grøn æblesalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Briterne har fat i noget, når de kombinerer paneret fisk med sprøde fritter. Vi holder det simpelt, når vi tilbereder denne klassiske ret og fokuserer på madlavningsteknikker og smagsforstærkere. Her får du det bedste ud af både fisk og kartofler, som kombineres med grønt tilbehør og aioli. Lad os præsentere aftenens menu, som byder på dildpaneret torsk, hjemmelavede fritter og en fantastisk æblesalat!

Tags:
Nem
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Fisk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

1 stk

Citron

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3134 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker21 g
Protein32.2 g
Salt12.2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered panering
2

Imens, hak dild fint. 

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. 

Bland dild, panko [1/2 pose, 2P], citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Drys med panering, og pres let, så den sidder fast.

Bag fisk
4

Overfør fisk og overskydende panering til den samme bageplade, når kartoflerne har 10 min tilbage, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil paneringen er gylden og fisken er gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland æblesalat
5

Imens, skær æble i tynde, halve skiver. 

Bland spidskål, et skvæt citronsaft og et nip salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Masser i 30 sek, eller indtil mør. 

Tilsæt honning-sennepsdressing og æble, og vend sammen.

Server
6

Anret fisk, kartofler og æblesalat på tallerkener. 

Top salat med tranebær. 

Drys med overskydende panering fra bagepladen.

Server med aioli.