HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconDildpaneret Torsk
topBanner
Dildpaneret torsk

Dildpaneret torsk

med "stjernesalat" og "mælkevejsdressing"

LIGHTYEAR

Vi fejrer lanceringen af familiefilmen Lightyear på Disney+ med intergalaktiske måltider inspireret af filmen. Forestil dig lige, hvis en tur ud i universet kun behøvede at tage 35 minutter. Det gør det faktisk næsten, for det er så lang tid det tager at sætte et lille stykke univers på bordet med denne super lækre opskrift på bagt torsk, der svæver ude blandt stjerner af spidskål og æbler. God tur!

Tags:NemUnder 650 kcalBørnevenlig
Allergener:GlutenFiskÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(IndeholderGluten)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

½ stk

Citron, økologisk

250 g

Torsk

(IndeholderFisk)

25 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

12 g

Grov sennep

(IndeholderSennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)565 kcal
Energi (kJ)2364 kJ
Fedt19.93 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat60.19 g
Sukker10.9 g
Protein32.17 g
Salt0.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak dild fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland dild, panko [1/2 pose, 2P], citronskal, hvidløg og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og placer med skindsiden nedad på en bageplade med bagepapir. Top med panering, og pres let, så den sidder fast.

4

Bag fisk i ovnen i 6-10 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt, når fritterne har 10 min tilbage.

5

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland spidskål, et skvæt citronsaft og et nip salt* i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*. Masser i 30 sek, eller indtil blød. Vend sennep og æble i skålen. Bland mayonnaise, et skvæt citronsaft og et skvæt vand* til en flydende konsistens i en lille skål.

6

Anret torsk, fritter og salat på tallerkener. Drys med overskydende panering fra bagepladen. Server med dressing.