Skip to main content
Chutneyglaseret oksekød

Chutneyglaseret oksekød

med mandelbulgur og hvidløgsyoghurt

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi oksekød med indiske krydderier og abrikoschutney. Samtidig blander vi en cremet hvidløgsyoghurt sammen og koger mandelbulgur. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat og persille.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Sennep
Nøtter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

225 g

Hakket oksekød

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

4 g

Mild Mahal

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2474 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt25.8 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat51.1 g
Sukker15.7 g
Kostfibre9.9 g
Protein34.5 g
Salt5.4 g
Trans Fat0.2 g
Potassium643.4 mg
Calcium40.3 mg
Iron3.1 mg

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Bland salat
2

Imens, hak agurk og tomat groft.

Hak persille og løg fint.

Bland agurk, tomat, salt og persille i en mellemstor skål.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt salt, vand, Mild Mahal, Goan Xacuti og abrikoschutney, og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, salt og hvidløg i en lille skål.

Tilsæt mandler
5

Hak mandler groft.

Rør mandler i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret oksekød, bulgur og salat i dybe tallerkener.

Top oksekød med hvidløgsyoghurt.