
Kylling, ost og tomat. Tre fantastiske ingredienser, som de fleste elsker, og som kan tilberedes i mange forskellige kombinationer. I aften bager vi kylling med ost, og serverer den med en frisk tomatsalsa med rødløg. Ovnbagte kartofler og peberfrugt, en spicy srirachamayonnaise og frisk koriander fuldender aftenens mesterværk.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Løg
2 stk
Tomat
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.
Skær tomat i 2 cm tern.

Bland tomat og rødløg i en mellemstor skål, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Krydr kylling med et nip salt, og overfør til et ildfast fad.
Bag i ovnen i 10 min, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Top kylling med finrevet ost efter 10 min, og bag videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og osten er smeltet.
Imens, pluk koriander.
Skær kylling i 1 cm skiver.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret kartofler og peberfrugt i dybe tallerkener.
Top med kylling, tomatsalsa og koriander.
Server med srirachamayonnaise.