Prøv en ny spændende asiatisk ret med masser af skønne ingredienser.Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med nudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.
Hak pak choi groft.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og gulerod med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt ingefær [2 tsk I 4 tsk], hvidløg og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg i 1 min, eller indtil velduftende.
Overfør til en skål.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på høj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt pak choi i det sidste minut, og steg indtil den er faldet sammen.
Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt og peber.
TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.
Top med peanuts og chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.