Char siu-inspireret svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Prøv en ny spændende asiatisk ret med masser af skønne ingredienser.Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med nudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3033 kJ
Kalorier (kcal)725 kcal
Fedt27.6 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker16.4 g
Protein41 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Hak pak choi groft.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg rødløg og gulerod
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Krydr grøntsager
3

Tilsæt ingefær [2 tsk I 4 tsk], hvidløg og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg i 1 min, eller indtil velduftende.

Overfør til en skål.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

Steg kød
5

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på høj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt pak choi i det sidste minut, og steg indtil den er faldet sammen.

Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt og peber. 

TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.