
I aften steger vi mørt svinekød, som vi krydrer med vores egen cajun-blanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Farverigt og indbydende tilbehør er granatæblebulgur med agurk og tomat. Vi topper med cremet yoghurt og grøn persille, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
½ stk
Granatæble
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
300 g
Svinekamfilet
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 5)

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur, kyllingeboullon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Imens, skær agurk og tomat i 2 cm tern.
Hak persille fint.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Vend agurk, tomat, granatæble, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i gryden med færdigkogt bulgur.

Anret granatæblebulgur og svinekød på tallerkener.
Top med yoghurt og persille.