Skip to main content
Cajunstegt svinekød
Cajunstegt svinekød

Cajunstegt svinekød

med granatæblebulgur og mild yoghurt

4.3
(65)

I aften steger vi mørt svinekød, som vi krydrer med vores egen cajun-blanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Farverigt og indbydende tilbehør er granatæblebulgur med agurk og tomat. Vi topper med cremet yoghurt og grøn persille, og så er maden færdig.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

½ stk

Granatæble

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

300 g

Svinekamfilet

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)456 kcal
Energi (kJ)1910 kJ
Fedt11.9 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat43.7 g
Sukker14.5 g
Kostfibre8.9 g
Protein39.3 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingeboullon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær agurk og tomat i 2 cm tern. 

Hak persille fint.

Forbered granatæble
3

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Lav granatæblebulgur
5

Vend agurk, tomat, granatæble, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i gryden med færdigkogt bulgur.

Server
6

Anret granatæblebulgur og svinekød på tallerkener.

Top med yoghurt og persille.