Skip to main content
Cajunkrydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret svinekød

Cajunkrydret svinekød

med ovnbagte grøntsager og srirachamayonnaise

I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Spinat

2 stk

Gulerod

500 g

Kartofler

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2711 kJ
Kalorier (kcal)648 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat68.6 g
Sukker17.4 g
Protein38.9 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Tilsæt majs
3

Skyl spinat.

Hæld væde fra majs.

Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kød
4

Krydr svinekød med Ay Cajun-ba og salt, når grøntsagerne har 5 min tilbage.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Skær svinekød i tynde skiver.

Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.

Server
6

Anret grøntsager og svinekød på tallerkener.

Top med srirachamayonnaise.