I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
300 g
Svineschnitzel
4 g
Ay Cajun-ba
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
50 g
Srirachamayonnaise
½ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage.
Steg svinekød med Ay Cajun-ba og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Skær svinekød i tynde skiver.
Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.
Anret grøntsager, svinekød på tallerkener.
Top med srirachamayonnaise.