Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret svinekød

Cajunkrydret svinekød

med ovnbagte grøntsager og srirachamayonnaise

I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

300 g

Svineschnitzel

4 g

Ay Cajun-ba

1 dåse

Majs

30 g

Spinat

50 g

Srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2687 kJ
Fedt24.2 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker18.2 g
Kostfibre9 g
Protein39 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt majs
3

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Hæld væde fra majs.

Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage.

Steg svinekød med Ay Cajun-ba og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt spinat
5

Skær svinekød i tynde skiver.

Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.

Server
6

Anret grøntsager, svinekød på tallerkener. 

Top med srirachamayonnaise.