I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
300 g
Svineschnitzel
4 g
Ay Cajun-ba
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
50 g
Mayonnaise
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
GRILL: Forvarm grillen til høj varme, hvis du skal grille.
Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
Skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Krydr svinekød med Ay Cajun-ba og salt, når grøntsagerne har 5 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
GRILL: Grill bøffer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær svinekød i tynde skiver.
Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.
Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.
Anret grøntsager og svinekød på tallerkener.
Top med srirachamayonnaise.