Skip to main content
Baconsandwich

Baconsandwich

med svampe & æble

4.6
(68)

Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.

Allergener:
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

15 ml

Balsamico

75 g

Blandet salat

200 g

Brune champignon

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Æble

1 stk

Løg

3 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

100 g

Bacon, skiver

Næringsindhold

Kalorier (kcal)165.5 kcal
Energi (kJ)692.6 kJ
Fedt17.5 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat1.9 g
Sukker0.6 g
Protein0.3 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Hak hvidløg fint. 


Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, balsamico og ½ hvidløg i 5 min.

Hak persille
4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

Smør brød
5

Del brød i to. Skær over på langs. Smør med persilleolie. Læg brød på en ovnrist. Bag i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

Server
6

Smør underbolle med mayonnaise. Top med svampe, bacon, salat, æble og overbolle.


Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image