
Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
15 ml
Balsamico
75 g
Blandet salat
200 g
Brune champignon
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æble
1 stk
Løg
3 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Baguette
100 g
Bacon, skiver

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, balsamico og ½ hvidløg i 5 min.

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

Del brød i to. Skær over på langs. Smør med persilleolie. Læg brød på en ovnrist. Bag i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

Smør underbolle med mayonnaise. Top med svampe, bacon, salat, æble og overbolle.