Misopasta er en traditionel japansk bønnepasta lavet på fermenterede bønner. Det lyder måske ikke så appetitligt, men pastaen har en dyb, rig umamismag, som går perfekt med svinekød. Så i dag glaserer vi vores svineschinitzel i misopasta blandet med ingefær og hvidvinseddike for ekstra smag. Server med sprød pak choi-salat, luftige peanutris og sesammayonnaise for at fuldende de japanske toner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 g
Misopasta
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
5 g
Ingefærpasta
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
150 g
Langkornede hvide ris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
1 stk
Pak choi
1 stk
Agurk
½ stk
Gulerod, Julienne
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
300 g
Svinekamfilet
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til marinade
½ tsk
Sukker til marinade
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Bland misopasta, ingefærpasta, hvidvinseddike, olivenolie og sukker i en lille skål.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Steg svinekød med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Sænk til middel varme, og tilsæt misoglaze. Steg i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak pak choi, agurk og peanuts groft.
Bland pak choi, agurk og gulerod, olivenolie og et nip salt og peber.
Vend peanuts i den kogte ris.
Anret ris, salat og svinekød i dybe tallerkener.
Top svinekød med resterence misoglaze.
Server med sesammayonnaise.