Skip to main content
Svineschnitzel i misoglaze

Svineschnitzel i misoglaze

med peanutris og sprød pak choi-salat

Misopasta er en traditionel japansk bønnepasta lavet på fermenterede bønner. Det lyder måske ikke så appetitligt, men pastaen har en dyb, rig umamismag, som går perfekt med svinekød. Så i dag glaserer vi vores svineschinitzel i misopasta blandet med ingefær og hvidvinseddike for ekstra smag. Server med sprød pak choi-salat, luftige peanutris og sesammayonnaise for at fuldende de japanske toner.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Jordnødder
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

5 g

Ingefærpasta

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

150 g

Langkornede hvide ris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

1 stk

Pak choi

1 stk

Agurk

½ stk

Gulerod, Julienne

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

300 g

Svinekamfilet

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til marinade

½ tsk

Sukker til marinade

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3509 kJ
Kalorier (kcal)839 kcal
Fedt41.1 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat75.7 g
Sukker8.2 g
Protein40.2 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Bland misopasta, ingefærpasta, hvidvinseddike, olivenolie og sukker i en lille skål. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg svinekød
2

Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinekød med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Sænk til middel varme, og tilsæt misoglaze. Steg i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, hak pak choi, agurk og peanuts groft.

Bland pak choi, agurk og gulerod, olivenolie og et nip salt og peber.

Vend peanuts i den kogte ris.

Server
4

Anret ris, salat og svinekød i dybe tallerkener.

Top svinekød med resterence misoglaze.

Server med sesammayonnaise.