Skip to main content
Svineschnitzel i misoglaze

Svineschnitzel i misoglaze

med peanutris, sprød pak choi-salat og broccolini

Misopasta er en traditionel japansk bønnepasta lavet på fermenterede bønner. Det lyder måske ikke så appetitligt, men pastaen har en dyb, rig umamismag, som går perfekt med svinekød. Så i dag glaserer vi vores svineschinitzel i misopasta blandet med ingefær og hvidvinseddike for ekstra smag. Server med sprød pak choi-salat, stegt broccolini, luftige peanutris og sesammayonnaise for at fuldende de japanske toner.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Jordnødder
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

15 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

5 g

Ingefærpasta

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

300 g

Svineschnitzel

150 g

Langkornede hvide ris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

1 stk

Pak choi

½ stk

Gulerod, Julienne

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Soja, Gluten, Sesam)

200 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til marinade

½ tsk

Sukker til marinade

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

Energi (kJ)3654 kJ
Kalorier (kcal)873 kcal
Fedt40.8 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat81.8 g
Sukker9.8 g
Kostfibre4.6 g
Protein43.7 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.5 g
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Bland misopasta, ingefærpasta, hvidvinseddike, olivenolie og sukker i en lille skål. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg svinekød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinekød med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Sænk til middel varme, og tilsæt misoglaze. Steg i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, hak pak choi, broccolini og peanuts groft.

Opvarm samme stegepande (tør af først) med en smule olivenolie på middelhøj varme.

Steg broccolini i 5-6 min, eller indtil bløde. 

Bland pak choi, gulerod, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend peanuts i den kogte ris.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så bliver broccolini hurtigere færdig.

Server
4

Anret ris, salat, broccolini og svinekød i dybe tallerkener.

Top svinekød med resterence misoglaze.

Server med sesammayonnaise.