
Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Mongolske oksekødswok. Denne nudelwok er fuld af levende smage fra vores spændende sydasiatiske krydderiblanding, Goan Xacuti, sojasauce og sød chilisauce, og vil helt sikkert bringe glæde og 'uhmmm'-lyde til middagsbordet.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Goan Xacuti
40 ml
Sojasauce
40 g
Sød chilisauce
200 g
Wokblanding
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Løg
1 stk
Forårsløg
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Sesam, Nøtter, Jordnødder, Kan indeholde spor af allergener)
225 g
Hakket oksekød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med løg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, halver citrusfrugt.
Tilsæt wokblanding, Goan Xacuti og gulerod til stegepanden, og vend sammen.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme og har skilt sig ad, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt nudler, sød chilisauce, et skvæt citrusfrugtsaft og sojasauce til stegepanden, og fjern den fra varmen.
Snit forårsløg fint.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts og forårsløg.